Güney Amerika

Articles from this Category

Arjantin Hazırlıkları

Vize Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Arjantin’e giriş yapmak için vizeye ihtiyacı yok. Kırmızı pasaport ile 3 aya kadar Arjantin’de kalabilirsiniz. Eğer 3 aydan daha uzun bir süre kalmayı planlıyorsanız, komşu ülkelerden birine gidip daha sonra Arjantin’e tekrar giriş yaparak kalışınızı bir üç ay daha uzatabilirsiniz. Arjantin’de uzun süreli kalan ve hatta orada çalışan birçok yabancı 3 […]

Read more
Go top
%d blogcu bunu beğendi: